INLOGGEN


Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:       


Inschrijven

Welkom

Welkom op het leerplein van MOT opleiden en trainen. MOT is al bijna 20 jaar een specialist in het verzorgen van de cursus Veilig werken aan de weg. De cursisten ervaren de trainingen als interactief, leerzaam en actueel. De elearning Veilig werken aan de weg is met dezelfde doeleinden ontwikkeld als de klassikale cursus. Door het gebruik van gesproken begeleiding kan de cursist snel en gemakkelijk de informatie opnemen. De cursus zit boordevol levendige praktijkfoto's en animaties. Ook wordt de lesstof afgewisseld met interactieve oefeningen. Dit houdt de cursus niet alleen leuk, maar door te oefenen kunt u de lesstof ook makkelijker en beter onthouden.


"Interactief en leuk om te doen"

"Zeker niet saai", "Erg interessant", "In korte tijd weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken", "Heel duidelijk gebracht en ook nog leuk!", "Nog nooit eerder cursus gehad, maar nu snap ik het helemaal!"


Over MOT

MOT opleiden en trainen is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Andere links

www.opleidenmot.nl
MOT opleiden en trainen

www.crow.nl
CROW

www.elearningmot.nl
Leerplein MOT

elearning MOT

elearningMOT is het leerplein van MOT opleiden en trainen. Dit leerplein is specifiek toegewijd aan de cursus Veilig werken aan de weg. De cursus kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar gevolgd worden.

Contact ons